Jun Hwi Cho
Korea, °1996
 
PIANO 2016 : halve finalist

Docenten

1.Professor Matti Raekallio, The Juilliard School, since Sep, 2015
2.Professor Yohevd Kaplinsky, the Pre-College of The Juilliard School, 2015
3.Professor Choong-Mo Kang, the Pre-College of The Juilliard School, 2012~2014
& Preparatory Division of Korean National University of Arts, 2008~2010
4.Professor Eun- Jung Shon, Yewon School (Korea, Arts Middle School), 2009~2011
& Korean National Institute for the Gifted in Arts, 2011

Diploma's

1. Currently attending the Juilliard School since Sep, 2015
2. Guraduated of the Pre-College of The Juilliard School (2012 ~2015)
3. Guraduated of Yewon School (Korean Arts Middle School, 2009~2011 )
4. Completed Korean National Institute for the Gifted in Arts(2011)
5. Completed 4years of Preparatory Division of Korean National Univ. of Arts (2007~2010)
Video
Halve finale 2016 : Jun Hwi Cho - recital
Halve finale 2016 : Jun Hwi Cho - concerto
Audio
Programma
Halve finale

Récital (12/05/2016)

Fabian Fiorini Tears of Lights
Johann Sebastian Bach Franse suite n. 2 in c BWV 813
Olivier Messiaen Première communion de la Vierge (Vingt regards sur l'Enfant-Jésus)
Franz Liszt Après une lecture du Dante (Années de Pèlerinage, 2e année, Italie)
Jun Hwi Cho, piano

Concerto (09/05/2016)

Wolfgang Amadeus Mozart Concerto n. 21 in C KV 467
Jun Hwi Cho, piano
Orchestre Royal de Chambre de Wallonie, dir. Paul Meyer
Eerste ronde (02/05/2016)
Johann Sebastian Bach Preludium en Fuga n. 6 in d BWV 875
Ludwig van Beethoven Allegro con brio (Sonate n. 3 in C op. 2/3)
Claude Debussy Etude pour les octaves
Franz Liszt Grande étude de Paganini n. 6
Jun Hwi Cho, piano
Herbeleef de optredens van Cello 2022
H.M. Koningin Mathilde
Volg ons op Instagram
Deze Website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.
Door op « ACCEPTEREN » te klikken of door verder te gaan met het gebruik van de Website, aanvaardt u het gebruik van cookies in uw webbrowser. Voor meer informatie over ons cookiebeleid en de verschillende soorten cookies die worden gebruikt, klikt u op Meer informatie
ACCEPTEREN