Mio Yoshie
Japan, °1996
 
VIOOL 2019 : halve finalist

Docenten

2009 - : Prof. Michiko Kamiya
2006 - : Prof. Koichiro Harada
2000 - 2006: Prof. Sugiko Ishikawa

Diploma's

2015 - : In senior, Toho Gakuen college Music Department
2012 - 2015: High school diploma, Toho Gakuen Music High School

Concerten

2018: Akigawa kirara Hall, Tokyo Bunka Kaikan, New Japan Philharmonic, Cond. Masahiko Enkoji
2017: Adachi Nishiarai Cultural Hall, Tokyo Bunka Kaikan, Tokyo Symphony Orchestra cond.Takeshi Ooi
2017: Sengawa Theater, Choufu city, acc. Katsusige Sato
2017: New York, Japan Society, Japan Society, Tokyo Bunka Kaikan Chamber Orchestra

Wedstrijden

2017: 2nd prize, 6th Munetsugu Angel Violin Competition
2017: Honorable Mention, Prague Spring 69th International Music Competition
2015: 3rd prize, 84th Music Competition of Japan
2014: 3rd prize, 12th Tokyo Music Competition

Video
Halve finale 2019: Mio Yoshie - recital
Halve finale 2019: Mio Yoshie - concerto
Audio
Foto
Programma
Halve finale

Récital (11/05/2019)

Bram Van Camp Scherzo - Bagatelle
Eugène Ysaÿe Allegretto poco scherzoso | Finale con brio (Sonate in g op. 27/1)
Claude Debussy Sonate in g
Jeno Hubay Carmen, fantaisie brillante op. 3/3
Mio Yoshie, viool
Victor Santiago Asuncion, pianobegeleider

Concerto (08/05/2019)

Wolfgang Amadeus Mozart Concerto n. 5 in A KV 219
Mio Yoshie, viool
Orchestre Royal de Chambre de Wallonie, dir. Jean-Jacques Kantorow
Eerste ronde (30/04/2019)
Johann Sebastian Bach Grave - Fuga (Sonate n. 2 in a BWV 1003)
Nicolò Paganini Capriccio n. 11 in C
Nicolò Paganini Capriccio n. 17 in Es
Ludwig van Beethoven Allegro assai (Sonate n. 8 in G op. 30/3)
Mio Yoshie, viool
Victor Santiago Asuncion, pianobegeleider
Herbeleef de optredens van Cello 2017
H.M. Koningin Mathilde
Volg ons op Instagram
Deze Website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.
Door op « ACCEPTEREN » te klikken of door verder te gaan met het gebruik van de Website, aanvaardt u het gebruik van cookies in uw webbrowser. Voor meer informatie over ons cookiebeleid en de verschillende soorten cookies die worden gebruikt, klikt u op Meer informatie
ACCEPTEREN