Schrijf je nu in voor de Pianowedstrijd 2025
 
24/10/2024

Ben jij een klassiek geschoolde pianist tussen 18 en 31 jaar oud en sta je te trappelen om aan een internationale carrière te beginnen? Schrijf je dan nu online in en waag je kans om te schitteren in deze 21ste pianosessie! De inschrijvingen sluiten op woensdag 27 november 2024.


Deadline en inschrijvingsvoorwaarden

  • De volledige inschrijving verloopt online op onze website.
  • Je hebt tijd tot woensdag 27 november 2024 12:00 (middag) GMT om je inschrijvingsformulier in te vullen, je video's te uploaden, je administratieve documenten toe te voegen en ten slotte je inschrijvingsgeld te betalen.
  • De inschrijvingsvoorwaarden en het verloop van de Wedstrijd zijn beschreven in het reglement van de sessie 2025 (pdf).

Twee aandachtspunten voor de deadline:

  • Om problemen met je online inschrijving te voorkomen, vragen we dat je de video's ruim op tijd begint te uploaden vóór de inschrijvingsdeadline.
  • Als je problemen ondervindt met het formulier, gelieve ons dan 48u vóór de deadline van 27 november te verwittigen. Je kan ons per telefoon op het nummer +32 2 213 40 50 bereiken van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u of per e-mail.

Hoe inschrijven?

  • Om je inschrijving op onze website te beginnen, maak je eerst een account aan op deze pagina.
  • Van zodra je een account hebt, kan je steeds via deze link inloggen met je login en paswoord. Deze link vind je ook terug in de footer van de website, onder de rubriek "Aanmelden/Log-in".
  • Wanneer je ingelogd bent, klik je in je account op het menu "Mijn kandidaturen" om verder te gaan met je inschrijving.

Veel succes met de inschrijving. We hopen je in mei bij ons in Brussel te mogen verwelkomen!

Herbeleef de optredens van Viool 2024
De CD's van de Wedstrijd
Deze Website maakt gebruik van cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.
Door op « ACCEPTEREN » te klikken of door verder te gaan met het gebruik van de Website, aanvaardt u het gebruik van cookies in uw webbrowser. Voor meer informatie over ons cookiebeleid en de verschillende soorten cookies die worden gebruikt, klikt u op Meer informatie
ACCEPTEREN